Kisbuszkölcsönző Esztergom

Autóvillamosság

Autó javítás

Kisbuszkölcsönző Esztergom, Autóvillamosság, Autó javítás

Tel:

06/30 294 1478

E-mail:

5mteamkft@gmail.com
info@kisbuszkolcsonzo.hu

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 8:00 - 17:00

Szombat: 8:00 - 13:00

Vasárnap: Zárva


2006-ban kezdtük családi vállalkozásunkat autóvillamossági műhelyként. Autó hifi rendszerek kiépítése volt a fő profil, de az állandó ügyfelek bővülésével az igények is megnőttek, hogy az autóik szervizelését is mi lássuk el.

A következő lépés már a céges flották egyedi áron való szervizelése volt, ebbe már nem csak személy-, hanem teherautók is beletartoztak.

Az ügyfeleinknél egyre gyakrabban merült fel igény bérelhető autóra, bérelhető kisteherautóra és bérelhető 9 személyes kisbuszra , amíg a saját autója szervizelés alatt van,addig is tudjon munkába járni vagy pihenni menni a családjával.

Azóta már flottánkban található 9 személyes kisbuszok, 3 személyes kisteherautó, 5-7 fős személyautó.

2008-ban határoztuk el, hogy bővítjük szolgáltatásainkat autószereléssel, CHIP TUNING-al, Motoroptimalizálással, hogy meg tudjunk felelni az egyre bővülő elvárásoknak.

Az autószervizünkben évek alatt kialakult bizalmi kapcsolatnak köszönhetően, egyre több ügyfelünk választ minket, családi vagy baráti nyaralás, esetleg céges utazásai során pertnerként. Mivel tudják, hogy autóink kifogástalan műszaki állapotban vannak.

Ezért is fontos számunkra, hogy az ügyfelek elégedetten távozzanak tőlünk, akár szervizelésben vagy a bérlésben választottak minket és tiszteltek meg bizalmukkal.